Hvorfor velge oss?

Skibotn Helse og Rehabilitering ligger vakkert plassert med Lyngsfjorden som nærmeste nabo, og fra stranden har du utsikt over de majestetiske Lyngsalpene. Området rundt oss er perfekt for rekreasjon, ro og fine turer. Skibotn er et lite sted som gir deg lett oversikt i nærområdet, og ro til å konsentrere deg om deg selv uten byens larm.

Hos oss tenker vi helhetlig og konsentrerer oss om de ressursene og mulighetene du har i din livssituasjon. Vi jobber for at ditt opphold hos oss skal bidra positivt, både fysisk, psykisk og sosialt. Vi kan ikke forandre livet ditt for deg, men vi kan gi deg gode råd basert på over 20 års erfaring. Våre ansatte har høy og bred fagkompetanse og sikrer at du har varig effekt av ditt opphold hos oss. Sunne og gode måltid får du servert i den koselige spisesalen vår, og vi tilpasser maten din etter dine behov.

Når du er hos oss har du tilgang på treningsrom, badstue, basseng, gymsal og glasspaviljong. Vi har også utstyr som elsykler, sykler, sparker og turutstyr tilgjengelig for utlån. Dersom du skal bo hos oss får du ditt eget rom med tilknyttet bad.

Ventelistene våre er ofte kortere enn hos offentlige instanser, og vi vil i mange tilfeller kunne ta imot deg raskt. Gjennom fritt behandlingsvalg har du mulighet til å selv ta ansvar for egen rehabilitering og fremskynde din prosess, se vår veiledning til fritt behandlingsvalg.